Ο λόγος στους πολίτες
Επικοινωνία

Συμφωνητικό Εγγραφής Μέλους

Με την εγγραφή σας στο ellada.news, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, που να προκαλεί μίσος, πρόστυχο, βλάσφημο, που να απειλεί ή να παραβιάζει την ιδιωτική σφαίρα ενός άλλου, ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον ελληνικό ή διεθνή νόμο. Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

Το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης του ellada.news διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν το ανάρμοστο περιεχόμενο, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η διαγραφή του.

Έχετε υπόψη ότι παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες του ellada.news, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τους ιστότοπους που σχετίζονται με το ellada.news. Επίσης, οι ιδιοκτήτες διατηρούν το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς η οποία έχει αποθηκευτεί στην παρούσα υπηρεσία) σε περίπτωση επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει σχετικά με τη χρήση του ellada.news από εσάς.

Συμφωνείτε ότι οι υπεύθυνοι του ellada.news μπορούν να αλλάξουν την κατηγορία στην οποία καταχωρίσατε τη δημοσίευσή σας, κατά την κρίση τους.

Έχετε τη δυνατότητα με την εγγραφή σας να επιλέξετε το ψευδώνυμό σας. Παρακαλείστε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες του ellada.news. Με τον λογαριασμό που πρόκειται να ενεργοποιήσετε, συμφωνείτε να μην ανακοινώνετε ποτέ τον κωδικό σας σε κάποιον άλλο, εκτός από τον διαχειριστή, για την προστασία του λογαριασμού σας και για λόγους εγκυρότητας. Επιπλέον, συνιστούμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας, για να αποτρέψετε πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας.

Μετά την εγγραφή σας, κι όταν συνδεθείτε στο ellada.news, θα μπορείτε να συμπληρώσετε περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σας. Είναι δική σας ευθύνη να συμπεριλάβετε ευπρεπείς και ακριβείς πληροφορίες. Οποιαδήποτε πληροφορία κρίνει ο ιδιοκτήτης του ellada.news ή το προσωπικό του ότι είναι ανακριβής ή ανάρμοστη, θα διαγράφεται, με ή χωρίς προειδοποίηση.

Πρέπει να λάβετε επίσης υπόψη ότι με κάθε δημοσίευση καταγράφεται και η διεύθυνση IP σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκλειστείτε από το ellada.news ή να επικοινωνήσουμε με τον Παροχέα σας Υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP). Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση σοβαρής παραβίασης της παρούσας συμφωνίας.

Λάβετε υπόψη σας ότι το λογισμικό του ellada.news καταχωρεί cookies, αρχεία κειμένου δηλαδή που περιέχουν μικρά κομμάτια πληροφοριών (όπως το όνομα και ο κωδικός σας), στην προσωρινή μνήμη (cache) του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Τα cookies χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για να παραμένετε συνδεδεμένος στο ellada.news ή να αποσυνδέεστε από αυτό. Το παρόν λογισμικό δεν συλλέγει ούτε στέλνει κανένα άλλο είδος πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

Τέλος, οι όροι της παρούσας συμφωνίας είναι δυνατόν να αλλάζουν ή και να τροποποιούνται από καιρό σε καιρό για λόγους που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον και είστε υπεύθυνοι να τους διαβάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να συμφωνείτε με τις όποιες αλλαγές ή να ζητάτε τη διαγραφή του λογαριασμού σας από τους υπεύθυνους. Σε περίπτωση διαγραφής πάντως συμφωνείτε ότι οι δημοσιεύσεις που πιθανόν έχετε κάνει μέχρι τότε, δεν θα έχετε καμία απαίτηση να διαγραφούν.