Ο λόγος στους πολίτες
Επικοινωνία

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Επισκέπτες

Σαν απλός επισκέπτης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν χρησιμοποιούμε cookies, ούτε προγράμματα τρίτων, ούτε συνεργαζόμαστε με τρίτα μέρη για ο,τιδήποτε. Το μόνο στοιχείο που καταγράφουμε από σας είναι η ip σας για στατιστικούς λόγους.

Σχολιαστές

Σαν σχολιαστής των άρθρων μας χρησιμοποιούμε ένα cookie με την email διεύθυνσή σας για να εξακριβώσουμε ότι είστε άνθρωπος και όχι μηχανή/πρόγραμμα/script. Το email σας ωστόσο δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο λόγο από μας και ούτε πρόκεται να δωθεί σε κανέναν τρίτο.

Σαν σχολιαστής, έχετε υπόψη ότι παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες του ellada.news, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τους ιστότοπους που σχετίζονται με το ellada.news. Επίσης, οι ιδιοκτήτες διατηρούν το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς η οποία έχει αποθηκευτεί στην παρούσα υπηρεσία) σε περίπτωση επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει σχετικά με τη χρήση του ellada.news από εσάς.

Μέλη

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των μελών βρίσκεται στο συμφωνητικό εγγραφής και για να τη διαβάσετε κάντε κλικ εδώ.